igår och idag

Har precis ingen röst kvar från igår kväll. Lyckats än en gång.
Klädde ut mig som ena från Blues brothers o det var jämt EN människa som vist vad jag had klätt ut mig till. EN! Filmen är ju för fan allmän bildning. Men what to do.
Idag blir det lite mera tatueras och sen ska jag läsa faktist på min modda bok och sen försöka knagla mig igenom biologin så att ja förstår något över huvudtaget.

tatueringen

Man blir ju lite nervös för de här e dyddys första tatuering som hon lagar på nån annan än sig själv, men ja litar 100% på henne :)
Ingen annan än Anna vet om att det blir tatuering idag. o hon vet bara vart den kommer, men jag kan ju berätta att det blir på foten och ett peace märke, så bloggen vet bäst och före alla andra och jag tror att alla som brukar läsa min blogg är smått vana med att jag int uppdaterar så knappast är det nån som läser det här före ikväll, kanske just nån janina men ja tror att hon har börja laga sig färdig för ikväll :)
Nu har det börjat förresten. Det gör int så farligt sjukt, kniper till lite men det är okej. Jag VILL ha peacemärket!!

Tatuering...

Sitter här hos Dyddy, Fredrika Börman, o ska jut bli tatuerad!!
Jävla jännä o fittit najs om man får säga. :D
Kommer antagligen att blogga ganska mycket för ja måst ha någo att göra, o de var ju en tid sen som jag uppdaterade här.

.

Dålig uppdatering igen än gång men resan till Italien gjorde det omöjligt för mig att ha skrivit hit. Berättar med bättre tid om resan.
Tittade just färdigt på P.s I love you och har lipat genom typ heöa filmen. Den är ju bara för vacker och fin och sorlig och ljuvlig! Gerard Buttler är nog en av mina favorit skådespelare, han e ju skottsk och så där helt perfekt. Ni vet vad jag menar( Accenten, gitarrspelandet, sångrösten och utseende) (:
Börjar märka att jag e lite för trött för allting så det är bäst att jag ger upp nördandet och går och lägger mig.

Gonatt på er, gott folk

Jävla bönder

De sku vara Onnela baren ti näst då.
Har spenderat en bra dag i Åbo med Anna,ida och Sebbe. Vi alla shoppade en hel del och de roligaste va säkert att shoppa ti sebbe i h&m. Nu e vi hos Annas bror o lagar oss färdiga. Ykköset päälle ja menoks.
En rolig sak ja måst säga är att när vi gick förbi galaxy så stod Elastinen från Fintelligens utanför. Nästa sekund så hör man Ida ropa att "Hei, Fintelligens ska spela här idag" gissa om de va lite nolo. Elastinen tycktes ha rolit åt oss.
Snart kommer Valter hit o så småningom så ska vi börja röra på oss ti Onnela.
Ni ska ha en så trevlig kväll, jag vet att jag i alla fall kommer ha roligt med de bästa människor man hittar.
Ps. Ida & Anna, Jävla Bönder (;

Sharemyplaylists

Nu när jag för engångs skull är vid datorn så vill jag tipsa er alla med Spotify om sidan Sharemyplaylists.com. Här finns massor med bra playlistar som man kan lyssna på via Spotify. Man kan också dela med sig sin egen spellista om man så vill. Gillar verkligen sidan.

Final och födelsedagsbarn

Relativt skön skoldag i da, två lektioner modersmål var de var debatt för hel slanten. Själv hade jag om Rätten att utöva sin religion, synd bara att alla var av samma åsikt som jag så de blev int egentligen så bra debatt.
Nu borde man packa väskan och åka till Vörå för att kämpa för skolans ära i fotboll. Ganska häftigt att vi slapp till Finalen, synd bara att den är så långt ifrån. De e ca. 6 timmar till Vörå, men nu ska de väll gå bra.
Grattisar förresten till Ida som fyller 18 i dag! Mycke nice att hon också får börja festa nu!

Nytt försök, vol. 3

Hela sommarn har gått utan att ja har skrivit hit, lyckat eller hur? de tycker jag också.
Men orsaken varför jag börjar alltid om hit är för att det hjälper mig att skriva i skolan också. Språket liksom blir bättre på någo sätt. Så om ni trodde att mitt mål är att blir en toppbloggare så har ni det lite fel. Det finns större chans att jag vinner på lotto och jag spelar inte ens lotto. :p
Jag har ju skrivit hälften av mina stundent skrivningar också nu på hösten och resuktaten har varit ungerfär så som jag had förvänta mig. De har varit verklugen intensivt nu sista veckorna tack vare det och därför har man varit helt skit stressad, men nu när di är över så känns det grymt. Man har inte ens märkt att löven har gulna ute medan man har suttit inne och läst, måndag till fredag, fredag till söndag. Så man blev lite förvånad när allting inte längre var grönt där ute.

RSS 2.0