.

nämen hej!
Det blir allti lite såhär på sommaren. Alltid någonting, om det inte är jobb så är det ikea eller något annat. ni förstår säkert. Och knappast sitter någon av er hemma framför datorn och läser bloggar på sommaren, iofs så suger ju vädret så varför inte.
Vi var på torsdagen till ikea med mamma o shoppade en hel del, så nu blir det att laga om i rummet. Har kastat bort en massa skräp och gamla skolböcker men har ännu en hel del kvar att göra. Skall försöka göra något nu åt jerusalems förstörelse som finns i mitt rum.
ikväll blir det popkalaset. Hoppas det här kassa vädret ändras till bättre tills det.

c'moon ketschup del 3

jag fär just nervspärr på denna telefon! Men i alla fall.. Min andra utskämmelse kom från när jag ropar med hög och tydlig röst att c'moon ketschup och nette och oskar står precis vid glasskiosken. Men vill ni höra några bra nyheter nu då? Ja,precis. Ni kan kanske gissa.. Jag sålde just en glass! Wau, ja vet. Ett mirakel har skett! Nu skall jag fortsätta min yber tråkiga dag. Hoppas hoppas merja visar sig snart!

c'moon ketschup del 2

mobil bloggandet är aningens nytt så jag vet int var min text försvan så jag skriver det här i flera delar då. Men var blev jag, ja just de utskämandet x 2! Nå först var det att jag höll på och sjöng sången som en boll kommer jag tillbax till dig för jag såg en tant som var rund som en boll. Då förstås måste nägon gå förbi och när han gick tillbaka stirrade han lite konstigt på mig.

nå c'moon ketchup

om jag trodde jag hade tråkit förut, då viste jag inte om känslan jag har nu. Allting bara går i slowmotion, och med allting menar jag även min telefon. I dagens saldo finns alltså nu 14 glassar och 2 total utskämmningar. Ja precis, ska jag berätta mera om dessa två? Nå fast ni int vill att jag skall så vem kan stoppa mig? Ja min skrämmande arbetsgivare, men vi hoppas att hon inte kommer göra det.

jag vet inte om man skall skratta eller gråta!

här sitter jag nu på jobb. Jag har haft en kund som köpte två glassar. Det är precis allting som hänt. Seda har jag suttit här i iglon och frusit arslet av mig. Seriöst! Det är 12 juni och här sitter jag med vinter jackan och yllesockor?! Allting helt enkelt blåser i väg. Så kom igen vädergudarna, give us some mercy!

.

Förrän jag nu går och lågger mig så måsta jag bara fråga, Anna, Är du nöjd nu? :D <3

Ett långt långt inlägg!

Nämen Hej! Kommer ni ännu ihåg mig?
Jo jag har inte haft alls tid att skriva något hit, hela denna vecka har ju varit full med allting!
I allafall så på lördagen var det studentdimission och skolavslutning, och det är ju självklart att man inte hinner då vara vid datorn. Var på fina Josephines studentkaffe efter avslutningen och det var jätte kul, kände mig ändå lite som en outsider när alla hennes kusiner och släkt var där, men de var roligt ändå. På kvällen var vi i Idas mökki och hade avslutnings fest. Det var jätte kul! I alla fall efter då alla hade farit vidare någon annanstans och det var bara Jag, Ida, anna, Ekis och sebbe kvar. Vi hade så massor roligt då att jag inte kommer ihåg när jag sist haft så roligt! Tusen tack till er!
PÅ söndagen var jag på jobb i glasskiosken till 8 så de frklarar varför jag inte var vid datorn ungefär alls. Och jag var tvungen att gå och sova tidigt för 8 nästa morgon åkte jag till Helsingfors.
Resan till Helsinki var precis som jag hoppades att den sku vara. Träffade Etta och Ama. Man har alltid lika roligt med dem två. Vi tog en kaffe i ett café och talade ganska länge. Sedan träffade jag också Emmi som jag inte ens kommer ihåg när jag sist träffat, säkert för 4 år sedan. Det var super trvligt att träffa henne, hon har ju haft det ganska svårt på sistone med allting när hennes pappa dog och så, så man märkte väl att hon hade ändrat från gladaste jag träffat till sorgsen. Mycket synd. Vi tog en promenad runt Tölö viken och talade om allt möjligt. Efter att Emmi åkt hem så gick jag runt i staden och bara gick och gick. Tappade kanske bort mig om jag är riktitgt ärlig, men bra hittade jag tillbaka. På kvällen hittade jag en färga som åkte till Sveaborg och när jag nu hade mitt endags "Åka vart som helst-kort" så åkade jag till Sveaborg. Gick inte i land, för det var sista färgan, och ville ju inte precis bli dit heller. Efter det här åkte jag tillbaka till min faster Hellu.
Nästa dag var det dags för konsert! Träffade Linda och hennes syster Fanny vid fiskhamnen, var konserten skulle vara. De hade redan köat ganska länge när jag kom dit, och otålig som jag är kunde jag ju inte hålla mig där heller, så jag åkte in tillbaka till staden och började shoppa. Det var så mycket bättre utbud i Hesa än vad det är i Åbo och det var så grymt kul att bara gå runt där i butiker och shoppa! Vill tillbaka dit! Bästa butiken var ändå Monkey eller vad den heter som inte ens finns i Åbo. Snygga kläder som bara den!
Ca. Fem tiden gick jag och äta och efter det träffade jag broder Hasse för en kaffe. Han viste ett bra café vid järnvägstorget så vi gick dit. Efter det här viste vi inte vad vi sku göra så vi gick till fammos grav. Sedan irrade vi runt en stund i stan och Hasse visade runt mig lite i staden. Sen pkade jag hem för att kasta av några shopping väskor och sen blev det green day konsert för hela pengen! Kom faktiskt lite för sent, emn fick ändå en grym plats! Det var den bästa konsert jag varit på! Man har ju sett film snuttar och sån hur de är på konserter men inte sku man aldrig tro att de var så påriktit.. Eller ja, de är ju inte heller, för de är så tusans mycket bättre! Sån jäkla energi hela tiden att man inte ens förstår! Fick en hel del på film så kanske det kommer upp någon snutt, om jag får den redigerad på något magiskt sätt.
Snälla nu måste jag sova! Jar ännu en massa att berätta men jag bara måste sova nu! På jobb till 10 imorogn, men hoppas hoppas hoppas jag har tid och ork att skriva hit. Sen så måst jag ju komma ihåg det också. ;P

.

Min rubrik till förra inlägget blev "En härlig dag får ett härligt inlägg"(eller något liknande) för att idag har varit verkligen en härlig dag. Skolan var chille-dill för vi började först sent och att vara på en länk före var verkligen det skönaste jag gjort på länge. Efter skolan hade vi ett möte om Ungern resan och snart efter det var det dags att träffa Josse, men jag måste ju hem och byta kläder och sånt så vi hade nästan ingen tid så vi åkte direkt till Campingen för att ha sista UP-mötet som var verkligen ganska roligt. En massa chill, frill korv och min grymma fantasi (jag körde en lek var jag var berättaren och alla måste göra vad berättaren säger, och jag kom på berättelsen om Cowboyn Lasse och den dumma Åsnan Pålle! Jag tror alla fick ett gott skratt i alla fall!). Vi hann också sitta och tala en hel del med Josse och det var ljuvligt. Fint väder, bra sällskap behövs det något annat?
På tal om Tennis... Tycker ni att jag svevar på rosa moln? Skriver jag som någon som sku sveva på rosa moln? Jag tyker att allting börja låta så eller sen som om jag sku vara jätte naiv. ;P

En härlig dag får ett härligt inlägg.

Hahahah,
nu ska bara ha läst inlägget jag tänkte skriva just. Skrattar som bara den för det sku ha blivi så fjållit. SOm tur tog jag bort det.
Snart är det sommarlov vet ni, och I gotta a feeling that denhär sommaren kommer bli närapå bäst, om inte t.o.m. bäst. Vi har i alla fall grymma planer, och jag tror verkilgen den kommer bli bra. Första sommaren som 18-åring. Onnela, uteserveringar med kalla smirren och stranden med alla härliga brunbrända människor. Inte illa va? Sen får vi ju inte glömma alla resor heller. Första resan blir till Albenga, Italy med Josephine på en dans och musik festival, som vi btw. inte måste betala nånting av. Andra resan blir till Ungern med Melissa, Pontus, Rasse, Meija och Cecilia och förstås alla andra ljuvliga från olika länder (kan inte vänta att få se Orsi igen!!). Sen nästa resa som är ett stort KANSKE! och inte alls säkert ännu är resan till Barcelona med Josephine och hoppeligen andra och det kommer bli världens chill resa i en av världens finaste städer!
Så vad finns det att inte vänta på i denna sommar? Alla tråkiga glasskiosktimmar och ösregn? Stör inte mig, får ju bara pengar och jag har allti tyckt om regnet!

.

Hejsssan.
På tisdagen var jag till Åbo med Anna, Ida och Heidi. De var så sjukt roligt att jag inte när jag skulle sist hå måsta hålla mig för skratt så mycket. Alla shoppade en helt del. För min del blev det två par skor, solglasögon och lite annat som jag inte vet vad jag skall kalla dem för.
Igår på onsdagen var vi först i skolan och sen på kvällen åkte vi till Pargas för att se på fotboll. PIF - FC Boda ch det blev en skön vinst för Boda. 1-4 med andra ord! Vi tod även en hel massa nya bilder med annas super kamera och de blev helt säkert också roliga.
Idag har jag sovmorgon till kvart före 1, o gissa om det är skönt?! (Ida du har ingen aning hur skönt det är! Elller hur Anna(;? ) och jag har fixat lite saker, bränt skivor, städat upp på datorn och i rummet och nu njuter jag av en kopp ganska kallt kaffe men skulle villa och gå lite i det ljuvliga vädret och sen i en dusch kanske ta en ansikts mask etc.. Sounds like a plan!

RSS 2.0