Man ska inte säga så mycket.

En till rolig sak, eller en sak som jag har gått och skrattat åt var att på lördagen så träffade vi lite folk från Pargas. När kvällen var slut så stod jag och talade med en av dem och vi talade om FC Boda och Piffen. Han sa att han borde ta ledigt för att komma och titta på eller t.o.m. spela. Vi båda skrattade ti dethär och sen sa han att ja nå han kan ju fast vara i mål. Jag tyckte det var en bra idée för då sku Boda få mycke mål. När jag sa dethär så skrattade han bara.
Idag när Anna hade med sig ett litet häfte om Piffen (PIF med andra ord Pargas Idrotts Förbund) Så såg jag samma gosse vara där och självklart så var han målvakt! Hahah, great. Jag har gjort bort mig, bara lite än en gång.

,

Eiku visst har jag någonting roligt att berätta.
Jag tycker att alla skall fara på Biancaioslo.blogg.se och lära sig och dansa eurovisions dansen till sången glwo av Madcon. Sången är bra och dansen grym. Det finns även på Blogg.se:s startsida en länk till inlägget var hon har lagat upp filmer hur man ska dansa.

semi tråkigt inlägg

Det börjar kännas som skolan tar just slut och det är bara att pusta ut nu.
Sista provet var i dag och det gick som det gick, och det var svårt.
har inte riktit annat att säga. Eller visst jo, vädret är bra men kallt och i morgon blir det Åbo och kanske piercing i öronsnibben eller vad de nu kallas. Hoppas de blir varmare tills i morgon.

.

Nu är jag stålt. Jag har inte fått nånting gjort i dag. Inte har jag läst på prov och ännu mindre lagat på finska arbetet som ska vara färdigt i moron.
Det kommer bli en sen kväll för mig. Men nu ska jag snart till bastun.

Let the provläsning begin.

Jag har suttit ute och pluggat psykka nu. Är Har läst ett kapitel nu och har två kvar. Jeij. Men vädret e ju bra så de är alltid positivt.

Don't worry about a thing

Tjaba Tjena Hallo.
Jag gör vad som helst för att undvika psykologi prov läsningen. Ca. 150 sidor att läsa tills imorgon. Snajjs.
Men för att ha något att skriva om så tänkte jag berätta åt er om en händelse som heter Botellón. Det har sina rötter i Spanien. Det här uppkom när ungdomarna var trötta på barernas höga priser och därför satt de sig ner i en park och började doka. Ganska coolt eller hur? Som störst har det här varit i Sevilla år 2004 vart 70 000 ungdomar kom till en och samma park. Not bad, huh?
Ochde bästa nyheterna är att det har spridit sig till andra länder i Europa och även Finland. Det ordnas i Åbo den 17.7 så jag tycker att ni ska lägga er in i gruppen på facebook Botellón 2010 och komma dit. Det kommer vara värt det!
En sak skall ni bara komma ihåg. När burkarna är tomma så för man själv sina rosk till en roskis. Man lämnar ingenting efter sig när man far heller. Men ganska små krav egentligen eller hur?

like american honey

nej, känslan har inte lämnat. En känsla av att jag har failat helt enormt och jag vet inte om jag kommer få en likadan chans som jag fick igår.
Men det hjälper inte att sitta här i sängen och lipa. Imoron skall finskaarbetet vara färdigt och vi har psykologi prov också.

Ps. Jag liksom hatar mig själv nu.

Fan! Helvete sån idiot jag är! Påriktit!
De finns en gosse och han är perfekt. Sjunger, spelar gitarr, spelar fotboll och ser ut som en modell.
Ikväll när vi var på dansgolvet så säger mina kompisar att iiih, se vem som kom. Gissa vem det var? Nå det var ju fan han.
Jag, som hade räknat med att köra nästan utan smink och bara chilla på baren blev ju förståss nervös som fan, och jag visste inte hur jag skulle betee mig, så jag stod bara bredvid. Satans snyggt gjort av mig.
Men jag tror kanske ändå att jag är lite out of my league denhär gången.
Men hur fan fick han mig så nervös? Fan jag bara darrade ju hela kvällen och var helt konstig. Inget får mig knappt nervös och ännu mera ingen! Och känslan som kommer efter nervösiteten sombrukar vara så ljuv, den har gett fan i mig. Jag känner mig typ ännu nervös. Satans skit.

FC Boda mot ålänningar.

Kom just hem från Boda matchen. 2-2. Körde dit med skotern och gissa om de blev kallt. :P Men det var ändå helt roligt att köra. Musiken på högsta volym och sjöng med så hårt att jag var nästan hes när jag var framme. Haha!
Nu blir det köttbullar och potatis till mat och sen borde man säkert börja laga sig färdig för kvällen.
Fan vad jag är förresten hungrig.

Det är så logiskt, alla fattar utom du.

Jag hade en bra kväll igår. Först jobbade jag till ca. halv 9 och sedan blev jag och äta och dricka några koppar kaffe med tessa. Sen var det snabbt hem, byta kläder och hoppa på bussen och åka till Dalsbruk. Först var jag sådär att fan, ja kommer ångre dethär för jag hade enorm huvudvärk och var trött men det blev bättre när busschauffören lät mig åka för bara 2 euro ti Bruke. Hahah, det kostar 5,40 egentligen men han ändrade på briset till 2,70 och sen betalade jag bara 2 euro! :D De får ju vem som helst att piggna upp.
När jag kom ti Bruke så var både Dan och Janina imot mig till bussen. Ganska så snällt av dem.
Ca halv två var jag hemma när Juho kom och efter mig.
Idag ska jag säkert och si på fotboll, vet inte bara vilken match det blir. Boda eller damerna? Hmm, och det regnar ju ute också..

completely empty.

Eurovisionerna blev tråkiga, eller för tråkiga för mig att se på dom. Tråkiga är dom väll alltid.
Något som är ännu tråkigare är att en min bekants moster som han var nära till kommer att dö snart. Hon har blivit hjärndöd pga. att hennes hjärta stannade för ca. 1-2 veckor sedan.
Jag talade med honom just på Fb men vad ska man säga till såndänt? Vad ska man säga för att få honom att må bättre när hans moster som har nyss blivit närmare till kommer att dö?
När någon av mina nära har dött så har jag mått dåligt, mycket dåligt, och inte ens de mest irriterande människor eller de människor jag hatar mest skall måsta gå igenom något sådant.

Eurovisionerna

Ser ni på eurovisionerna?
Det gör jag. Ingen har såhär långt varit bättre än Belgiens bidrag. Tom Dice är super söt och hans röst är ljuvlig. Sången me and my guitar kan man ju höra på också annors, inte bara under eurovisionerna.
Nu är det Sveriges tur. Hon är ju ganska bra som sjunger.

Veckans artist är Kris Allen

eller så lagar jag veckans artist som jag inte har gjort på en god stund.
Veckans artist är den mycket talangfulle 25 åringen Kris Allen. Han vann American Idol säsong 8 men som ganska många andra Isols stjärnor så har det inte gått så där super bra inte. Mina favorit sånger av honom är Live like were dying, Before we come undone, The truth, Let in rain och I need to know.
Ifall ni tycker om pop rock/american idol musik så kan jag rekommendera Kris Allen till er.

-

Min dag suger grovt. Små saker irriterar mig, antagligen stora saker också men vad fan sku hända på en regnig torsdag i mitt liv? Ai jo, mitt namn stod i tidningen angående 3/3 men det var fel skrivet. Gissa hur pissed of jag blev. Hur sku det kännas om jag skulle skriva ert namn med två S?
Kanske jag borde gå ut en stunde eller något. Aa, fast nee.

.

Jag glömde tydligen vist att berätta till er att jag far på resa? Nå jag berättar mera om det senare. :)

kaffe med Josse!

Tjatja!
Länge sen sist. Var här till Ungern en svång så uppdateringer har varit kass (e de sådär man använder ordet kass? ingen aning!) och skolan har varit super stressig men nu börjar det lite lugna ner sig.
Idag har jag varit på kaffe med Josse och vi talade om allting mellan himmel och jord. Så ytterst trevligt. Vi drack faktiskt kaffe också. ;) Vi talade om en Barchelona resa t.ex. som kanske blir av i slutet av sommaren. Fast jag har två andra resor inbokade i slutet av sommaren så tror jag att jag skall försöka styra och ställa så att det sku kunna bli av. de sku vara kul om andra typer också sku komma med! Jo Anna och Ida, jag syftar på er! ;)
Nu skall det bli rumstädning. Kul kul kul!

i skolan

Nu är biologi provet över. Det var ganska kort och lätt tycker jag. Tur det..
Nu är det håltimmer feat Pontus Jennie och Dan. och nu kom Rasse och Munge också hit till elevutrymme.

Psykologi lektionen.

huh hu vi hade en rolig rast, mycke skratt o skoij, och lite food fight mellan Ida och Pontus.
Nu är det psykologi lektion och vi behandlar intelligens. Viste ni att på 17-18oo-talet trodde man att fol med stora huvuden var kloka? Intressant va?
Stay tuned, kanske det kommer flera inlägg...

.

Hejssan på er alla!
Efter en brasömnig natt så är jag mycket pigg. Blev inte så mycket blogg i går men där för att jag åkte till Åbo med mina föräldrar. Vi skulle föra min telefon på reparation (den trillade från nattygs bordet!?) men förstås så kunde inte butiken göra det utan de sa att vi måste göra det men förstås var butiken fast nu redan. Jävlar. Nu har jag mammas ur usla telefon men den duger, kanske man lär sig att inte vara så bunden till telefonen längre.
Jag hittade inne på H&M några ganska sköna sommar linnen, och det bästa var att de kostade 4,95! Snajjs. Sedan skaffade jag också nya moscho byxor.
Nu skall jag dallar iväg till skolan, har finska prov idag, men har nog inte läst sådär mycket, men vi hoppas att tvåspråkigheten fixar det någolunda.
Ha en kalas dag! ;P

3/3

Nu skall jag fara och öva flöjt till Institutet. Wish me a lot of luck för det kommer jag verkligen att behöva när jag avlägger 3/3!

Trött på inget, trött på allt.

Verkligen trött på allting. Vill bara att de hr två-tre nästa veckorna skall gå fort.
Jag är så trött att jag tycker idén att åka in till Åbo i dag är dålig, ofta man är så trött.
Jag är t.o.m rädd för 3/3 och alla rpov, för tänk om man inte klarar av något av dem, man blir ju fan int student då heller, eller kanske man blir men man hamnar i alla fall skriva allting om, vilket skulle vara jätte kul.

.

jag tänker skippa finska provet i morgon. Jag kan inte helt enkelt göra det. Jag spelar fan 3/3 i flöjt! 3/3!! Det är ju fan som studentexamen för flöjt! Och det skall jag spela i morgon. Klockan 11. Men jag tror jag inte kommer klara av det. Jag är förbannat rädd att jag inte kommer att klara av det. Vad fan skall jag göra om jag inte klarar av det?!
Det som jag glömde att berätta om gårdagens bar runda var att där var en av Finlands bästa Djn på plats, Aleksi Kunnari.

nu vet jag vad det menas med att slå klackarna i taket!

Först och främst vill jag tacka Anna, Josephine, Meller, Oskar, Fedo, Tobbe, Ryhä och Patte för en så jävla bra kväll ute på Onnela! Det var min bästa kväll i hela mitt liv hittils och jag hoppas verkligen vi gör det här om, och snart!
Ungerfär klockan 21:30 åkte vi till Anna och började lite, taxin kom 22:00. Vi åkte till Åbo och dansade hela kvällen och jag hade så mycket kul!

födelsedagen

min dag har varit mycket bra. Tack till alla som har varit med. Tack för de fina presenterna och allting annat också!
Min bästa födelsedag såhär långt! :)

This is when the magic happends..

Nu är det ca 1 ½ timme kavr tills det blir födelsedag för min del.
Är det okej att vara lite nervös?

skyll alltid på katten.

Jag kan int förstå hur vissa människor inte ser hur fina människor de har runt sig. Människor som sku göra vad som helst för dem, men nej så nej.

livet ler just nu.

Just nu är mitt liva ganska bra. Jag är omringad av ytterst bra och trevliga människor, familj och vänner. Jag fyller inom 24 h 18 år och till resent har jag fått biljetter till Green Dat konserten i Helsingfor. Om en vecka och en dag kommer jag att flyga till Ungern och sedan är det bara några veckor slut så slutar skolan. Jag har sommarjobbet färdigt fixat, välbetalade gamla vanliga glasskiosken. I juli skall jag åka den 22 till Italien och när jag kommer hem därifrån den 25 hinner jag knappt hem förrän jag skall resa till ungern igen den 26. Där skall jag vara i 9 hela dagar! Sen kommer hösten med studentskrivningar och efter dem kommer jag att åka till Italien igen. Den här gången till Genoa.
Så vad tycker ni? Inte illa va?

Jag tror jag inte kan andas!!!

JEAAAAA!!! Shit, vad jag är GLAD!!!
Min pappa har beställt åt mig Green Day konsert biljetter!!! JEAAHH!! :D
Men mitt glada humör tar slut direkt när jag tänker på allting som måste göras idag. Skolarbeten, prov läsning, flöjt, rumstädning etc. etc... Mamma sa att om jag inte städar rummet kommer jag inte att fylla 18. Jag kan inte undvika att börja tänka på vitsen som Magge berättade i går om Hitler. Vitsen gick sähär: En liten judisk flicka gick på gatan när Hitler kom och frågade  "hur gammal är du?" flickan svarade "Jag är 7 och fyller 8 imoron" Sen sa Hitler "Det tror jag inte..." Om ni förstod kan ni lämna en kommentar och skälla på hur rasistisk jag är, eller inte jag men kanske hur rasistiska kompisar jag har. Men vad ni än söger kommer Magge och skylla på sin klass, man blir ju som man umgås.

.

Shenaa..
Kom nyss hem efter en kväll ute med party bilen. Körde bil för första gången i mitt liv i kväll. Det var sjukt kul!
Vi var en sväng till Henkkas sommar stuga och sedan var vi och träffan Dan och shacket hos Rogge. Helt kul kväll med andra ord.
Vet ni det är 22 timmar och 15 minuter tills det är maj 14. Det betyder födelsedag för mig. Det blir att se vad som kommer då. 18 hela år. Det är ganska länge.
Godnatt!

välkommen till världens segaste blogg..

Jag har segat som den segaste bit av bröd ni nånsin sänkt era tänder i.
Men jag kan ju berätta lite om vad jag har slösat bort min tid på idag. Jag har varit i skolan och skrivit ett biologi prov, som gick helt upp åt skogen. Varför måste man läsa människans biologi om man sku villa bli marinbiolog?
Annat vad jag har gjort idag är chillat vid Villa Lande med Ida och sen inte mycket annat. Eller vist, vi var till butiken och Ari-market med pappa.
Nu skall jag dricka en kopp kaffe, fast det är pappa som kokar( han är ur ussel på att koka kaffe i min smak) och sedan skall jag så småning om börja släpa mig till Kimito city.
Interesting fact: jag köpte ny schampo i dag. Den är bra.

,

Godnatt, och denhär gången menar jag det.

kaffedrickarfamiljen.

Hmm. Jag har funderat lite här nu under de, vad 5 minuterna sedan jag skrev mitt förra inlägg(?) att jag skulle kanske kunna förklara varför jag använder ett så "konstigt" bloggnamn som kaffedrickarfamiljen. Det kommer från att alla i min familj dricker kaffe, inte bara två koppar om dagen efter maten utan vi dricker en hel massa kaffe. Vår mocka master kokare går het hela tiden, och jag menar hela tiden. Det finns nu också kaffe i kokaren, men ingen kommer dricka det för snart är det dags att gå och lägga sig, och som vi vet så hjälper inte koffein till att få sömn. 
Ni kanske tror att jag är stolt och överdriver med vårt kaffe drickande men när min 5 årige systersson dricker kaffe svart, och har gjort det i snart ett år, så är det kanske inte riktitgt klokt.
Ljuger jag ifall jag säger att Finland är ganska högt uppe på listan av människor som dricker mest kaffe i hela världen? 
Mitt namn kommer också från en liten inside joke med min bror. Den tänker jag inte förklara för det är egentligen ingen rolig vits men vi hade druckit en hel massa koffein då redan.
Och ja, jag ville ju inte heller ha något med mitt namn i. Vill hållas "anonym" den här gången. ;PppPp

Grattis kemiläraren.

Vår skolas kemilärare har blivit pappa. Grattis till honom. 
Min kväll har gått ganska segt framåt. Tittat på Desperate Housewives med min bror och pappa (?!), spelat flöjt och sett på lite ishockey. Det är Finland mot Tyskland och vi får hoppas att de spelar lite bättre än vad de gjorde mot Danmark. En kompis hade ganska bra status på facebook: 
"Nån frågar om Finland vinner ishocketmatchen o man säger jo o så spelar dom mot Danmark ;PPppPPpppPP" 
skall nog så småningom börja gå och lägga mig. Min mamma sade just "nå niin", vilket betyder att snart får Danmark ett mål enligt henne. Inte bra om Finland förlorar. Inte på vår kemilärares flickas födelsedag.

.

hu kan de allti vara fel typ som är på facebook?!

.

Sidu! Länge sen sist.
Kom hem i går kväll men jag var verkligen skit trött efter att ha suttit i bussen. Det är så krävande och jobbit, kändes som man sku ha sprungi maraton! ;D
Nu ska jag äta mellanmål sen spela lite flöjt.
Ha en bra dag!

.

nu har jag packat färdigt. Det var inte så mycket att packa för jag är ju i praktiken bara en dag i Kangasniemi, de två andra dagarna så sitter jag på bussen. Bussen går i morgon klockan 8:05 och den där i Helsingfors 11:00. Bussen från Helsingfors far 12:00, så jag har en timme tid att dricka kaffe och titta lite runt i den sköna huvudstaden. Framme i Kangasniemi är jag ca. 17:00. Skönt.
Kommer knappast hitta en dator från byn så om de har fått trådlöst nätverk någonstans så kanske det kommer något mobilinlägg, men knappast.
Kommer hem på söndagen. Lid med mig under helgen, och gör ingenting för roligt för det betyder att jag missar allting.
Men nu måst jag och sova för jag lovade pappa att jag följer med och vitjar näten, så måste vakna ca. 6:00. Allt gör man för sin familj sen, men det är väll vad hela helgen är om?

-

nu sitter jag i mitt rum och underhåller mig med Robert Gustavsson och dricker Ginger ale. Skall snart börja packa för morgonadagens roadtrip. Måste också ladda up telefonen och mp3-spelare full med musik.
Förresten, nu har ni väll alla lyssnat på veckans på veckans artist så det understa rutnar?

Veckans artist.

Före jag går till skolan skall jag sätta in veckans artist. Det är Bombay Bicycle club. De är ett engelskt indie rock bänd. Deras första skiva 'I had the blues but I shook them loose' kom ut 2009 och den är verkligen bra. Grym, med andra ord. SKulle kunna höra på den fast hur många gånger i sträck. Började höra på dem i dag så har inte hört precis allting men mina favoriter hittils är always like this, magnet, evening/morning och emergancy contraception blues.
Nu skall jag till skolan och äta, sedan har jag psykologi förhör. Wish me luck.

my conscience is haunting me.

shennaa. Det blir ganska tätt med inlägg nu såhär i början men det är väll inget att gnälla på. Ja skall nog idag försöka skriva så mycket som möjligt för på helgen skall jag till den lilla byn Kangasniemi, som ligger bakom Guds rygg i norra Finland. Jag åker dit ensam och allting bara för att jag har dåligt samvete. Sådan är jag, får mycket enkelt dåligt samvete och när det händer sover jag knappt under nätterna.

.

Men det som jag kan lova nu här, när ingen ännu läser att jag tänker byta blogg design den här gången. Och jag tänker tvinga Linda (keepmeinsane.blogg.se) att hjälpa mig. Och sen tänker jag lära mig allt möjligt annat i bloggen också. O sen ska jag försöka hålla på och skriva mera än ett inlägg per dag...

det här är lte svårt för mig.

Jag har ännu inte riktigt någon aning om det här med bloggen kommer fungera, för jag har haft tidigare bloggar men sen plötsligt tar de bara stopp på dem. Vet inte riktitgt varför.
Om jag skulle få välja hur min blogg skulle vara så sku de vara som http://jonesochgiftet.blogg.se den är så jäkla skön, den bloggen! Hon skriver ganska sällan men närhon gör det så är dom skit bra! och hon har allitd finfina bilder.

.

Hej på er!
Det hä är min nya blogg. Namnet kommer från att varje morgon så kokas det minst två pannor kaffe, men ändå när man ska ta kaffe så är det alltid slut! ALLTID! Det var helt samma idag på morgonen, så jag var tvungen att koka nytt, men sedan fick jag höra att varför kokade du inte mera än bara till dig själv? Funderar lite själv också över det för ja kokade ju 6 koppar.
Så i all korthet kan man säga att vi är storbrukare av kaffe. Kort och simpelt.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0